Helsinki 19.12.

19.12.2021
Hartwall Arena klo 19:00

Osta liput:

Ticketmaster

Elize Ryd

Amaranthe

JP Leppäluoto

Ex Charon

Ville Tuomi

Leningrad Cowboys, ex Suburban Tribe

Antony Parviainen

Psychework

Tony Kakko

Sonata Arctica

Ilja Jalkanen

Kiuas

Kimmo Blom

Leverage

Tuple Salmela

Tarot, Lazy Bonez

Noora Louhimo

Battle Beast

Pekka Heino

Brother Firetribe

Pate Mustajärvi

Popeda

Raskasta Joulua saapuu Helsingin Hartwall Arenalle suurempana kuin koskaan aiemmin!

Hartwall Arenan tähtinä nähdään Elize Ryd (Amaranthe), Noora Louhimo (Battle Beast), Tony Kakko (Sonata Arctica), Pekka Heino (Brother Firetribe), JP Leppäluoto (Charon), Pate Mustajärvi Ilja Jalkanen (Kiuas), Antony Parviainen (Psychework), Tommi "Tuple" Salmela (Tarot, Tuple), Kimmo Blom (Leverage) ja Ville Tuomi (Suburban Tribe).

Marko Hietala ja Antti Railio joutuvat valitettavasti jättämään konsertin väliin sairastumisen takia.

Raskasta Joulua
Hartwall Arena
Areenankuja 1
00240 Helsinki

Konsertti alkaa klo 19, ovet avataanklo 17.30. Tulethan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi. Konsertti on ikärajaton, permanto K-18.

Huom! Vuoden 2020 peruttuun konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan, eikä päällekkäisiä paikkoja ole myyty, joten konsertin siirto ei aiheuta sinulle mitään toimenpiteitä!

Koronapassi käyttöön Helsingin konserttiin

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt suuret yleisötilaisuudet, joissa ei ole käytössä koronapassi. Tämän vuoksi se on otettava käyttöön myös Helsingin Hartwall Arenan Raskasta Joulua -konserttiin sunnuntaina 19.12.2021.
Koronapassin turvin pystymme järjestämään tapahtuman suunnitellusti, työllistämään artisteja ja henkilökuntaa sekä tuottamaan mahdollisimman terveysturvallisen elämyksen musiikin ystäville. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu tai koronatestin tulos on negatiivinen.
Testitulos on voimassa kolme päivää. Jos aikuinen ei voi lääketieteellisistä syistä ottaa koronarokotetta, hänellä on oikeus saada tarvitsemansa koronatestitulos maksutta julkisesta terveydenhuollosta. Myös 16-17-vuotiaat lapset saavat testin maksutta. Alle 16-vuotiailta ei vaadita koronapassia.

Omakantaan pääset täältä: www.kanta.fi/koronapassi. Lataa EU:n koronatodistus puhelimeesi, ota siitä screenshot tai tulosta se paperille. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voi noutaa todistuksen terveysasemalta.

EU:n koronatodistuksen QR-koodi luetaan ovella konserttiin saapumisen yhteydessä, mikä tarkoittaa hieman normaalia pidempää jonotusaikaa ovella. Saavuthan konserttipaikalle ajoissa, jotta keikka pääsee alkamaan ajallaan.
Koronapassin tarkastuksen yhteydessä tarkastamme myös kävijöiden henkilöllisyyden. Ruuhkien välttämiseksi otathan konserttilippusi, koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen esille jo ennen omaa vuoroasi.

Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin käyttöönotto ei oikeuta lippurahojen palautukseen.

Tervetuloa konserttiin!